Vochtbestendige betonnen vloeren | Rafael Derolez
16790
post-template-default,single,single-post,postid-16790,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-14.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Vochtbestendige betonnen vloeren

betonnen vloeren

Vochtbestendige betonnen vloeren

Als een constructie moeilijk is, is er niets belangrijker om te voorkomen dat het watersegment over de grond vloeit en ondergronds hydrostatisch gewicht. Hoe regenachtiger de atmosfeer, hoe meer controle over de overstroming nodig is. Zwaartekracht en harige activiteit zouden alle regenbuien in een gestructureerd oppervlak kunnen infiltreren. Elke ha wordt meestal voorkomen door de bijbehorende structurele procedures:

Dak

  • Zorg voor voldoende dakschaduwen om het stortoppervlak van de constructie te blokkeren.
  • Het vermijden van continue openingen in distributeurs kan de overstroming tegengaan.
  • Het aanbrengen van snijkanten of druppelranden kan de neerslag van de stortbui verstoren door middel van oppervlaktedruk.

Dak

  • Door pleisters aan te brengen, kan zwaartekrachtwater terug worden gecoördineerd naar de buitenstructuur.
  • Door een aan het gewicht aangepaste of gewichtgerichte ruimte te bieden die overal rond de holte achter de buitenste interface zichtbaar is, kan het watersegment worden vermeden door middel van pneumatische spanning.
  • Installatie van dakafvoeren

Op het moment dat vocht zich verzamelt of vast komt te zitten in een scheidingswand, dak of vloer samen, kan dit extra schade veroorzaken, net als vorm of constructie, een belangrijke reden voor problemen met de luchtkwaliteit binnenshuis.

Laminaatvloer

Het is van vitaal belang om het voertuig met waterdamp in lucht te observeren die door onderbrekingen in de structuuromhulling morst. De vochtigheidsgraad die kan worden geholpen door luchtstromen die door openingen en holten ontsnappen, kan problemen met vochtonderbreking veroorzaken en deze onderbrekingen moeten worden verholpen. Als warme lucht stijgt, veroorzaakt dit een hoog gewicht op het hoogste punt van een structuur en een laag gewicht aan de basis, wat de stapelimpact veroorzaakt. Met deze doelen van een meer opvallend gewichtsverschil, de opslagruimte en de stormkelder, is het bijzonder belangrijk om luchtgaten af ​​te dichten en windstroomvertragers te gebruiken. Een reëel geval van de impact op de stapel die deze normen beter schetst, is een gemeenschappelijke bouwlift en zijn paal. Tijdens uw volgende rit kunt u de windkrachtgewichten detecteren.

Laminaatvloer

Onder de meest extreme stortblokken, kan een post-gecompenseerde (geventileerde) ruimte achter de buitenste bekleding, verbonden met een “kweloppervlak” erachter, elk van deze methoden van watersectie behouden. Voor zones met weinig neerslag is een voldoende methode (met een lange reputatie) om een ​​uitwendig gefixeerde massa van massieve steen of massief materiaal te geven, waarbij regenbuien in de verdeler kunnen worden opgeslagen om de massa samen te brengen voor later drogen. Het minst milde kader is een face-fixed methodologie zonder regenbuien voor regenbuien, bijvoorbeeld externe beschermingsstructuren (EIFS). Dit frame mag alleen worden gebruikt in de droogste omgevingen, tenzij water het plaatframe (een kweloppervlak) bevat.

Vloertegels

Vloertegels

Zwart geïmpregneerd vilt (of teerpapier) wordt meestal gebruikt als een afvaloppervlak, maar ook waterafstotende omhulsels, bijvoorbeeld stijve bescherming of met folie gecoate basisbedekkingen, kunnen aan de behoefte voldoen. Raam-, doorgangs- en dak / scheidingskruisingen moeten opzettelijk zanderig zijn om convergentie van het kwelgebied te garanderen. Omdat het afvaloppervlak aan de buitenkant van de verdeler samenkomt, zijn effecten op de binnenluchtkwaliteit van teerpapier of niet-flexibele lading normaal alleen een probleem voor kunstmatig gevoelige personen.

No Comments

Post A Comment