Is een vochtregelingssysteem geschikt voor uw huis? | Rafael Derolez
16780
post-template-default,single,single-post,postid-16780,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-14.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Is een vochtregelingssysteem geschikt voor uw huis?

Vochtregeling

Is een vochtregelingssysteem geschikt voor uw huis?

We wonen in South Carolina, wat, zoals u weet, betekent dat alles nat is. De vochtigheid die we ervaren in het Greenville-gebied is onvermijdelijk. Dus, om uw vraag te beantwoorden, ja, een vochtbeheersingssysteem is geschikt voor uw huis. Als je leert waarom, zul je het zeker eens zijn.

Het probleem met vocht en uw huis

Vocht biedt een paar uitdagingen voor huiseigenaren. Vocht kan een structuurprobleem, een gezondheidsprobleem en een insectenprobleem zijn. Wanneer uw huis nat is, gebeuren er een paar dingen met de structuur van uw huis. Hoge vochtigheidsniveaus in uw huis kunnen uw huis gevaarlijk maken. Structureel kan het zwakke plekken veroorzaken. Hoge luchtvochtigheid kan verf doen borrelen, houten structuren opzwellen en gipsplaten doorzakken.
Vocht is ook een gevaarlijk gezondheidsrisico voor u en uw gezin. Vocht veroorzaakt schimmelvorming. Naarmate vocht zich door uw huis verspreidt, doen zwarte schimmelsporen dat ook; en ze kunnen niet worden verwijderd met zeep en water. Schimmel in uw huis kan leiden tot ademhalingsproblemen, verstopte neus, hoesten, piepende ademhaling, oogirritatie, huidirritatie en keelproblemen. Schimmel is vooral gevaarlijk voor mensen in uw huis die last hebben van astma, chronische longziekten en allergieën.

Vocht biedt

Vocht nodigt ook insecten in uw huis uit. In koele, natte omgevingen kunnen insecten zich verbergen en gedijen. Een paar insecten die uw vochtige huis verkiezen zijn oorwormen, duizendpoten, duizendpoten en kakkerlakken. Het uitdrogen van vochtige plekken in uw huis zorgt ervoor dat dit ongedierte niet te comfortabel wordt in uw huis.

Hoe zich te ontdoen van vocht in uw huis

Een vochtbeheersingsplan is de beste manier om de structurele, gezondheids- en plaagproblemen door natte ruimtes te voorkomen. Wanneer u kiest voor een vochtregelingssysteem voor uw huis, beschermt dit uw huis of bedrijf, waardoor ze gezonder, groener en schoner worden. Onze doelstellingen voor vochtbeheersingssystemen zijn lekkende daken, kruipruimtes, openingen rondom het huis, ramen, kelders, vloeren en ventilatiesystemen. Een uitgebreid vochtregelingsprogramma zal ook water van uw huis wegleiden.

luchtontvochtiger installeren
Gebruikelijke methoden voor effectieve vochtbeheersing aangeboden door Spencer Pest Services zijn:
• Een kruipruimte opruimen en een luchtontvochtiger installeren
• Installatie van een plastic vloerbekleding
• Wallboard isolatie
• Plaatsen van damp- en vochtschermen
• Wallboards behandelen met een termiticide
• Verwijderen en behandelen van schimmels
• Een buitenventilator en ventilatieopeningen installeren
• Herbouw van kruipruimdeuren

 

Als u het vocht in uw huis wilt beheersen om de waarde ervan te behouden en de gezondheid van u en uw familieleden te verbeteren, laat de professionals van Spencer Pest Services dit dan regelen. Dit is geen taak voor doe-het-zelfmethoden die alleen de problemen maskeren. Hoe langer u vochtproblemen in uw huis maskeert, hoe groter uw reparatiekosten, hoe groter de insectenplagen en hoe slechter de gezondheid van uw gezin wordt. Bel nu voor meer informatie over ons vochtbeheersingssysteem.

No Comments

Post A Comment