Enkele tips voor het handhaven van de vochtniveaus in huis | Rafael Derolez
16806
post-template-default,single,single-post,postid-16806,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-14.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Enkele tips voor het handhaven van de vochtniveaus in huis

Enkele tips voor het handhaven van de vochtniveaus in huis

Schimmel kan zeker een enorme bedreiging voor het huis vormen, en het kan ook enkele gezondheidsrisico’s veroorzaken. Het zal ook de mensen met allergieën en astma beïnvloeden. Het zal hen ook erg ongemakkelijk maken. De belangrijkste sleutel tot het beheersen van de groei van schimmel is het verminderen van vocht door lekken, hoge luchtvochtigheid en ook allerlei andere dingen, zoals temperatuurschommelingen in uw huis. In deze gids heb ik enkele tips opgesomd die u zullen helpen uw huis droog te houden, en vanwege de droogheid zal er geen schimmel zijn.

• Zorg ervoor dat alle druppels opdrogen. Zelfs een klein waterlek kan later, zelfs een groot probleem worden dat u zowel fysiek als financieel zal irriteren. Je moet ook achter apparaten zoals de wasmachine en de koelkast kijken. Zorg ervoor dat u alle lekken meteen herstelt, zodat u eventuele latere problemen die uw portemonnee leegmaken, kunt voorkomen.
• Je moet niet slordig zijn als je je planten water geeft die allemaal binnen staan. Ik kan je niet precies vertellen hoeveel huizen ik heb gezien met zoveel vochtvlekken op de vloer en zelfs onder en rond een plant. U moet oppassen dat u geen water morst. Zelfs als u dat doet, moet u ervoor zorgen dat u het water goed schoonmaakt. Bewaar nooit planten in de buurt van een tapijt of vloerkleden.

 

• Let op het hete waterreservoir. U moet een batterijgevoed vloerwateralarm in de buurt van de warmwatertank installeren, zodat u een melding krijgt als de tank zelfs een klein lek begint te hebben. Als u een alarmsysteem hebt, moet u overwegen een vloerwateralarm te hebben dat aan uw alarmsysteem is gekoppeld.
• Zorg ervoor dat u het vochtigheidsniveau regelt. Schimmelgroei vereist niet bepaald stilstaand water. Sommige schimmels kunnen zelfs beginnen te groeien wanneer er relatieve vochtigheid is.
• Bevochtig nooit boven het niveau.
• Welnu, in feite probeer ik te zeggen dat er veel manieren zijn waarop je schimmel kunt krijgen vanwege vocht, en er zijn zoveel manieren waarop je geen vochtige lucht in je huis kunt hebben.
• Houd sommige kamers niet koud wanneer u andere kamers opwarmt. Probeer de temperatuur in uw huis uniform te houden en niet te verschillend.
• Zorg dat u uw kruipruimte isoleert. Je moet er ook voor zorgen dat het ontvochtigd is.
• U mag ook nooit onnodige hoeveelheden vocht in de garage brengen, want dat zou moeilijk te verwijderen zijn.

No Comments

Post A Comment